Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Butter, in Stücken
- 30 g Wasser
- 1 EL Zitronensaft
- 3 Eigelb
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2500 kJ / 598 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 65 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Kräuterbutter
5 min
Spargelcremesuppe
40min
Mayonnaise
5 min
Sauce Béarnaise
40min
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Crème brûlée
6h
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Remoulade
10min
Sauce Hollandaise mit Varianten
10min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Senf-Dill-Sauce
2 godz.
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15min