Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 250 g Reis, parboiled
-
500
g Brokkoliröschen
nebo 500 g Blumenkohl, in Röschen - 600 g Fischfilet (z.B. Rotbarsch, Lachs, Kabeljau), in 4 gleichen Streifen (siehe Tipp)
- ¾ TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 1 Bund Dill, abgezupft
- 200 g Milch
- 30 g Mehl
- 30 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2461 kJ / 588 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.9 g
Alternativní recepty
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50min
Steinbutt-Gemüse-Päckchen
1 godz. 15 min
Gemüseplatte mit heller Sauce
50min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min
Lachsfilet mit Brokkoli, Kartoffeln und Dillsauce
45min
Lachsfilets in Sherrysauce
35min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Gemüse-Fisch-Platte mit Kartoffelpüree und Paprikasauce
45min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1 godz.
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1 godz.
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50min