Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr nach Geschmack
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 10 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Stücke Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 120-200 g)
- 1 Zitrone, unbehandelt, geriebene Schale und Saft
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr nach Geschmack
- 100 g Schalotten
- 300 g Champignons, in Scheiben
- 50 g trockener Weißwein
- 50 g Sahne
-
200
g Schmelzkäse
nebo 200 g Frischkäse - 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 44.8 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 48.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50 Min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 Min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1h
Lachsfilets in Sherrysauce
35 min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40 min
Hackbällchen mit Reis, Paprika und Currysauce
45 Min
Gemüse-Fisch-Platte mit Kartoffelpüree und Paprikasauce
45 Min
Putenrouladen mediterran
45 Min
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1h
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1h