Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr nach Geschmack
- 600 g Kartoffeln, in Stücken (2-3 cm)
- 10 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 4 Stücke Lachsfilets, frisch, ohne Haut (à 120-200 g)
- 1 Zitrone, unbehandelt, geriebene Schale und Saft
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr nach Geschmack
- 100 g Schalotten
- 300 g Champignons, in Scheiben
- 50 g trockener Weißwein
- 50 g Sahne
-
200
g Schmelzkäse
nebo 200 g Frischkäse - 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 44.8 g
- Sacharidy
- 26.5 g
- Tuk
- 48.3 g
- Vláknina
- 3.8 g
Alternativní recepty
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1 Std.
Fischsteaks an Tomatensauce mit Kartoffeln
50 Min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Steinbutt-Gemüse-Päckchen
1 Std. 15 Min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 Min
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 Min
Gefülltes Gemüse
1 Std. 20 Min
Nudelsalat mit Forelle und Gemüse
45 Min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 Min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 Min
Gemüse-Fisch-Platte mit Kartoffelpüree und Paprikasauce
45 Min
Putenrouladen mediterran
45 Min