Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 200 g açúcar
- 200 g amêndoa c/ pele
- 50 g figos secos
- 100 g manteiga à temperatura ambiente, mais q.b. p/ untar
- 12 ovos
- 150 g farinha de alfarroba
- 2 c. chá de fermento em pó p/ bolos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 0 kJ / 225 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Rosca mulata de Melgaço
1 Std. 15 Min
Enrolado de amêndoa
1 Std. 45 Min
Booster de tomate e funcho
5 min
Salame de alfarroba
1 Std.
Bolo de cenoura com farinha de amêndoa
1 Std. 20 Min
Sopa de tomate
45 Min
Tarte de amêndoa, framboesa e pera
1 Std.
Bolo de alfarroba
50min
Beilhós
2 Std.
Torta algarvia
50min
Tarte de alfarroba, amêndoa e figo
35min
Tarte de noz
40 Min