
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g pão ralado
- 100 g água
Massa principal
- 2 c. chá de sementes de erva-doce inteiras
- 80 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 200 g farinha tipo 65
- 150 g farinha de centeio tipo 130
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 - 3 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 10 g azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 424 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 37.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de centeio e banha
16 godz. 10 min
Pão rústico suíço
25 godz. 20 min
Pão Venezia
17 godz. 10 min
Pão rústico
2 godz.
Pão pardo torcido
16 godz.
Bijoux de trigo e centeio
15 godz. 20 min
Pão de mistura de centeio e ervas
14 godz. 30 min
Pão de lavrador
16 godz. 15 min
Pão duplo de centeio e espelta
Brak ocen
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Pão branco
15 godz.
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min