Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g pão ralado
- 100 g água
Massa principal
- 2 c. chá de sementes de erva-doce inteiras
- 80 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 200 g farinha tipo 65
- 150 g farinha de centeio tipo 130
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 - 3 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 10 g azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 424 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 37.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão rústico suíço
25h 20min
Pãezinhos de muesli
15 Std. 30 Min
Bijoux de espelta
14h 30min
Almofadas de batata
14 Std. 40 Min
Pão duplo de centeio e espelta
Keine Bewertungen
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 godz. 40 min
Pão de leitelho
18h
Pão de mistura simples
3h 40min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Pão de lavrador
16h 15min
Pão branco
15 Std.