Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa-mãe de centeio
- 260 g água
- 20 g isco (massa-mãe de centeio)
- 200 g farinha de centeio tipo 130
Massa demolhada a frio
- 50 g pão ralado
- 100 g água
Massa principal
- 2 c. chá de sementes de erva-doce inteiras
- 80 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 200 g farinha tipo 65
- 150 g farinha de centeio tipo 130
- 2 ½ c. chá de sal
- 2 - 3 c. chá de mistura de especiarias p/ pão
- 10 g azeite
- Nutriční hodnoty
- na 1 Receita completa
- Kalorie
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 424 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 37.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de água com massa-mãe
21h
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Bijoux de trigo e centeio
15u. 20min
Pão pardo torcido
16h
Pão de lavrador
16u. 15min
Carcaças de espelta
23 Std. 40 Min
Nuvem de espelta
16h 30min
Pão de centeio e banha
16hod. 10min
Massa-mãe em pó
24 godz.
Pão Venezia
17h 10min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de mistura simples
3u. 40min