Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de farine de riz
- 520 g d'eau minérale
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 300 g de farine de sarrasin
- 30 g de miel
- 25 g d'huile d'olive
- 12 g de sel
- eau (1 bol)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 8355 kJ / 1983 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 379 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Pain brioché sans gluten
2h 50min
Pain de mie sans gluten
1 Std. 40 Min
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 Std. 10 Min
Brioche sans gluten
2 godz. 15 min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2 godz. 30 min
Mix de farines sans gluten
5min
Pain sans gluten riz et soja
3h 15min
Pain sans gluten à la châtaigne
2 godz. 30 min
Pain sans gluten aux fruits secs
2 godz. 15 min
Pain sans gluten pois chiches et graines
3h 15min
Pâte brisée sans gluten
5min