Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de frijol bayo entero, enlatado, o frijoles cocidos, escurridos
- 100 g de cebolla, en trozos
- 100 g de chile poblano, desvenado y en trozos
- 100 g de tocino ahumado, en trozos
- 1 diente de ajo
- 150 g de jitomate, en trozos
- 30 g de aceite
- 750 g de agua
- 2 cubos de caldo
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1 chile chipotle adobado, (opcional)
- 150 g de pasta seca, tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1137.2 kJ / 271.8 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 205 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Arroz a la mexicana
50min
Croquetas de atún
1h 30 min
Arroz blanco con verduras
40 Min
Tortitas de papa
1h
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Papas con chorizo
40 Min
Fetuccini a la crema
30 min
Calabacitas rellenas al vapor
40 Min
Fetuccine con hongos
1h
Lasaña vegetariana
1h
Arroz en caldo de jitomate
30 min