
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
-
100
g de hongos porcini frescos en rebanadas
nebo 30 g de hongos porcini deshidratados remojados en agua caliente por 20 minutos, escurridos - 1 ¼ cdita de sal fina o al gusto
- 1200 g de agua
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 382 kcal / 1599 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 14 g
- Sacharidy
- 54 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta de jitomate y chorizo
25min
Arroz blanco con verduras
40min
Guacamole
5min
Sopa de cebolla
1hod. 10min
Ratatouille
40min
Salsa de jitomate
40min
Pasta con frijoles
35min
Arroz en caldo de jitomate
30min
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Calabacitas rellenas al vapor
40min
Fetuccini a la crema
30min
Pasta con camarones
35min