Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
-
100
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
nebo 30 g de hongos porcini deshidratados, remojados en agua caliente por 20 minutos, escurridos - 1 ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1200 g de agua
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Arroz blanco con verduras
40 min
Salsa de jitomate
40 min
Pescado empapelado con verduras
1h 15 min
Pasta de jitomate y chorizo
25 min
Pasta con frijoles
35 min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Fideo seco en salsa de chiles
35 min
Pechugas rellenas en salsa de champiñones
1h
Guarnición de verduras
40 min
Salpicón de res
40 min
Arroz en caldo de jitomate
30 min