Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
-
100
g de hongos porcini frescos, en rebanadas
nebo 30 g de hongos porcini deshidratados, remojados en agua caliente por 20 minutos, escurridos - 1 ¼ cdita de sal fina, o al gusto
- 1200 g de agua
- 300 g fetuccine (pasta larga seca)
- 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1599 kJ / 382 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceviche blanco
30min
Arroz blanco con verduras
40min
Pasta de jitomate y chorizo
25min
Ceviche de camarón
2 Std.
Fettuccini con pollo y chícharos
35min
Ratatouille
40min
Hamburguesa de portobello
30min
Arroz en caldo de jitomate
30min
Cacerola de papas
1 Std. 10 Min
Tallarines de jitomate con espinacas y ricotta
35min
Pasta al pesto con salmón
40min
Fideo seco en salsa de chiles
35min