Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
20
g de aceite vegetal
nebo 20 g de aceite de oliva - 2 - 3 dientes de ajo, pelados
- 200 g de pimiento rojo, en cubos (2 cm)
- 170 g de cebolla, en gajos
-
20 - 30
g de chiles chipotle, secos
nebo 20 - 30 g de chiles jalapeños en escabeche - 400 g de jitomate triturado
- 100 g de puré de tomate
- 1 ½ cdita de azúcar
- 600 g de carne molida de res
- 1 ½ cdita de comino en polvo
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
-
1
cdita de concentrado de caldo de res
nebo 1 cubo de caldo de carne - 500 g de frijoles cocidos, escurridos
- 2 cdas de hojas de cilantro, frescas, para decorar
- 150 g de guacamole, para servir
- 100 g de crema ácida, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2847 kJ / 680 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 16.1 g
- Sodík
- 1490 mg
Alternativní recepty
Picadillo con rajas
25 Min
Mongolian beef
1 Std. 20 Min
Adobo con carne
50 Min
Papas rostizadas TM6
1 Std. 15 Min
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (Hestan Cue™)
2h 25min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 godz. 15 min
Pollo tika masala
6 Std. 40 Min
Sticky chicken (pollo caramelizado)
1 Std. 20 Min
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 Std. 20 Min
Pollo kung pao
45 Min
Pescado con adobo
1 Std.
Chilorio
1 Std.