Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ramitas de cilantro fresco, sólo las hojass
- 225 g de cebolla blanca, en cuartos
- 4 dientes de ajo
-
1
chiles serranos, sin semillas
nebo 1 chiles jalapeños, sin semillas - 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sazonador para fajitas, ver receta
- 590 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, con su caldo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 591.6 kJ / 140.9 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frijoles refritos
25min
Frijoles negros
14 Std.
Sopa de frijol con quinoa
1h
Frijoles charros
25min
Frijoles charros
35min
Caldo de pollo con huevo y limón (Avgolemono)
1h 15min
Frijoles puercos
15min
Puré de papa
50min
Arroz al cilantro
35min
Arroz primavera
40min
Frijoles de la olla
2h
Lentejas
1h 30min