Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 ramitas de cilantro fresco, sólo las hojass
- 225 g de cebolla blanca, en cuartos
- 4 dientes de ajo
-
1
chiles serranos, sin semillas
nebo 1 chiles jalapeños, sin semillas - 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cdita de sazonador para fajitas, ver receta
- 590 g de frijoles negros enteros cocidos y enlatados, con su caldo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 591.6 kJ / 140.9 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas
1h 30min
Caldo de res
1 Std. 15 Min
Pasta con camarones y chorizo
30 min
Frijoles negros
14 Std.
Frijoles de la olla
2h
Frijoles puercos
15min
Frijoles refritos
25min
Frijoles charros
35min
Arroz al curry con camarones
40 min
Caldo de pollo con huevo y limón (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Frijoles charros
25min
Camarones al mojo de ajo
20 min