Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 50 g de echalot, en mitades
- 150 g de bulbo de hinojo, en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz arborio
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 1 cubo de caldo
- ½ - 1 cucharadita de sal, al gusto
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de ralladura de limón amarillo
- 350 g de filetes de salmón fresco, sin hueso, en trozos (3 cm)
- 30 de mantequilla sin sal, en trozos
- 1 cucharada de eneldo fresco, picado, para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de jitomate
30 min
Fideo seco con arroz
35min
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 min
Risotto de alcachofa
25 min
Pastelitos de robalo
35min
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40 Min
Pappardelle al limón
45 min
Risotto con parmesano
30 min
Salmón en costra con risotto de limón
45 min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 min
Risotto de camarón y espárragos
45 min