Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 克 乾香菇 ,泡軟,切絲
- 15 克 油
- 300 克 熟竹筍 (真空包裝),切絲
- 150 克 糙米 ,預先浸泡3小時
- 1 茶匙 醬油
- 1000 克 水
- 1 ¼ 茶匙 鹽
- 10 克 芹菜 ,切末
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 930 kJ / 222 kcal
- Protein
- 4.796 g
- Sacharidy
- 31.507 g
- Tuk
- 29.481 g
- Vláknina
- 4.248 g