清蒸蔬菜鮭魚
TM5 TM6

清蒸蔬菜鮭魚

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 3 - 4 片 高麗菜葉, 清洗乾淨
  • 1000 克 水
  • 150 克 新鮮豆芽
  • 100 克 洋蔥, 切絲
  • 1 大匙 清酒
  • 1 大匙 醬油
  • 1 茶匙 糖
  • 2 片 新鮮鮭魚片, 去骨(約300-400克)
  • 20 克 奶油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
744 kJ / 177 kcal
Protein
18 g
Sacharidy
13.5 g
Tuk
6.1 g
Vláknina
2.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty