Zařízení & příslušenství
清蒸蔬菜鮭魚
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
2 人份
Suroviny
-
高麗菜葉 清洗乾淨3 - 4 片
-
水1000 克
-
新鮮豆芽150 克
-
洋蔥 切絲100 克
-
清酒1 大匙
-
醬油1 大匙
-
新鮮鮭魚片 去骨(約300-400克)2 片
-
奶油20 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
18 g
Kalorie
744 kJ /
177 kcal
Tuk
6.1 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一級棒海鮮料理
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan