清蒸蔬菜鮭魚

清蒸蔬菜鮭魚

Žádné hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 15min.
2 人份

Suroviny

  • 高麗菜葉 清洗乾淨
    3 - 4 片
  • 1000 克
  • 新鮮豆芽
    150 克
  • 洋蔥 切絲
    100 克
  • 清酒
    1 大匙
  • 醬油
    1 大匙
  • 新鮮鮭魚片 去骨(約300-400克)
    2 片
  • 奶油
    20 克

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 18 g
Kalorie 744 kJ / 177 kcal
Tuk 6.1 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...