Zařízení & příslušenství
清炒花椰菜
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切片20 克
-
蔥 切段10 克
-
水50 克
-
白花椰菜 切小朵200 克
-
綠色花椰菜 切小朵200 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.254 g
Kalorie
220 kJ /
52 kcal
Tuk
2.683 g
Vláknina
2.727 g
Sacharidy
5.183 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan