Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di pomodori pelati a pezzi
- 300 g di peperoni verdi a listarelle (1 cm)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di paprika piccante
- 1 pizzico di semi di cumino
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 464.4 kJ / 111 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 6.5 mg
Alternativní recepty
Zuppa harira marocchina
40min
Bazlama con Cacik (Pane con salsa al cetriolo)
30min
Tartare di pomodori e peperoni
15min
Salsa di melanzane Bhurta
35min
Sfenj - donuts marocchini
3hod.
Knödel
50 Min
Makhmar (Focaccia marocchina)
2 Std. 20 Min
Polpette di agnello con focaccine batbout
1h 30min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1h
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30min
Cheese naan
3 Std. 5 Min
Tzatziki
20min