Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla in quarti
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di carne d'agnello trita
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di curry in polvere
- ½ cucchiaino di cannella in polvere
- ½ cucchiaino di coriandolo in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di passata di pomodoro
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di ceci in scatola, scolati e sciacquati (vedere varianti)
- 150 g di lenticchie in scatola, scolate e sciacquate (vedere varianti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1142 kJ / 273 kcal
- Protein
- 18.7 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 Min
Ciorba
1 Std. 10 Min
Zuppa harira marocchina
40 Min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Carbonada
1 Std.
Cous cous marocchino
50 Min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 min
Pizza con spinaci e formaggio di pecora
1 Std. 10 Min
Makhmar (Focaccia marocchina)
2 Std. 20 Min
Polpettine di gamberi tailandesi
1 Std. 25 Min
Polpette di agnello con focaccine batbout
1 Std. 30 Min