牛蒡山藥燉排骨

牛蒡山藥燉排骨

5.0 5 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
    200 克
  • 牛蒡 切薄片
    100 克
  • 新鮮山藥 去皮,切大塊(3公分)
    200 克
  • 紅棗
    6 粒
  • 枸杞
    20 克
  • 米酒
    30 克
  • 800 克
  • 可依個人口味調整
    1 - 1 ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 11.8 g
Kalorie 776 kJ / 185 kcal
Tuk 8.7 g
Vláknina 2.9 g
Sacharidy 15.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...