Zařízení & příslušenství
牛蒡山藥燉排骨
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水200 克
-
牛蒡 切薄片100 克
-
新鮮山藥 去皮,切大塊(3公分)200 克
-
紅棗6 粒
-
枸杞20 克
-
米酒30 克
-
水800 克
-
鹽 可依個人口味調整1 - 1 ½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.8 g
Kalorie
776 kJ /
185 kcal
Tuk
8.7 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
15.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季好味道
70 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan