三色燴花椰菜

三色燴花椰菜

2.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    15 克
  • 10 克
  • 南瓜 去皮,切丁(約1.5公分)
    200 克
  • 白花椰菜 切大朵(約3公分)
    200 克
  • 李型番茄 對半切
    50 克
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 太白粉 先與1大匙水調勻
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 2.2 g
Kalorie 348.2 kJ / 83.2 kcal
Tuk 2.8 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 15.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...