Zařízení & příslušenství
三色燴花椰菜
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
南瓜 去皮,切丁(約1.5公分)200 克
-
白花椰菜 切大朵(約3公分)200 克
-
李型番茄 對半切50 克
-
糖1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
太白粉 先與1大匙水調勻1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
2.2 g
Kalorie
348.2 kJ /
83.2 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
15.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
幸福便當菜
61 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan