Zařízení & příslušenství
龍鬚菜炒肉末
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
豬絞肉80 克
-
新鮮紅辣椒 切片20 克
-
豆豉15 克
-
龍鬚菜 切段300 克
-
米酒1 大匙
-
水20 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.068 g
Kalorie
353 kJ /
84 kcal
Tuk
4.088 g
Vláknina
2.135 g
Sacharidy
3.703 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan