菠蘿紅燒牛腩

菠蘿紅燒牛腩

3.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    2 粒
  • 20 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    100 克
  • 豆瓣醬
    1 大匙
  • 牛腩 切塊(約2公分)
    600 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 新鮮鳳梨 去皮,切厚片
    20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) 切斜片
    10 克
  • 300 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 23.725 g
Kalorie 2239 kJ / 535 kcal
Tuk 44.941 g
Vláknina 1.551 g
Sacharidy 7.557 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...