菠蘿紅燒牛腩
TM5 TM6

菠蘿紅燒牛腩

3.5 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 2 粒 蒜頭
  • 20 克 油
  • 100 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 1 大匙 豆瓣醬
  • 600 克 牛腩 ,切塊(約2公分)
  • 2 大匙 醬油
  • 20 克 新鮮鳳梨 ,去皮,切厚片
  • 150 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約2公分)
  • 10 克 新鮮紅辣椒, 切斜片 (volitelně)
  • 300 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2239 kJ / 535 kcal
Protein
23.725 g
Sacharidy
7.557 g
Tuk
44.941 g
Vláknina
1.551 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty