Zařízení & příslušenství
菠蘿紅燒牛腩
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)100 克
-
豆瓣醬1 大匙
-
牛腩 切塊(約2公分)600 克
-
醬油2 大匙
-
新鮮鳳梨 去皮,切厚片20 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
新鮮紅辣椒 (volitelně) 切斜片10 克
-
水300 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23.725 g
Kalorie
2239 kJ /
535 kcal
Tuk
44.941 g
Vláknina
1.551 g
Sacharidy
7.557 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan