Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 克 洋蔥 ,切塊(約4公分)
- 2 顆 鹹蛋 ,去殼,略剝成塊狀
- 100 克 糖醋脆瓜
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約3公分)
- 15 克 油
- 300 克 豬粗絞肉
- 15 克 米酒
- 10 克 醬油
- 5 克 糖
- 500 克 水 (蒸煮用)
加熱
- 醬油膏 ,少許
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 980.5 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 15.6 g
- Sacharidy
- 7.3 g
- Tuk
- 15.1 g
- Vláknina
- 0.5 g