鹹蛋脆瓜肉餅

鹹蛋脆瓜肉餅

3.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 50min.
5 個

Suroviny

  • 洋蔥 切塊(約4公分)
    75 克
  • 鹹蛋 去殼,略剝成塊狀
    2 顆
  • 糖醋脆瓜
    100 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段(約3公分)
    10 克
  • 15 克
  • 豬粗絞肉
    300 克
  • 米酒
    15 克
  • 醬油
    10 克
  • 5 克
  • (蒸煮用)
    500 克
加熱
  • 醬油膏 少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 15.6 g
Kalorie 980.5 kJ / 234.6 kcal
Tuk 15.1 g
Vláknina 0.5 g
Sacharidy 7.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...