Zařízení & příslušenství
鹹蛋脆瓜肉餅
Příprava 10min.
Celkový 50min.
5 個
Suroviny
-
洋蔥 切塊(約4公分)75 克
-
鹹蛋 去殼,略剝成塊狀2 顆
-
糖醋脆瓜100 克
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 切段(約3公分)10 克
-
油15 克
-
豬粗絞肉300 克
-
米酒15 克
-
醬油10 克
-
糖5 克
-
水 (蒸煮用)500 克
加熱
-
醬油膏 少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
15.6 g
Kalorie
980.5 kJ /
234.6 kcal
Tuk
15.1 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
7.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
自製加熱食物
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan