Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, geschält, in Stücken
- 1 roter Chili, halbiert, entkernt
- 1 EL Sesamöl, geröstet
- 100 g Wasser
-
100
g Teriyaki-Sauce (siehe Hintergrundinformation)
nebo 100 g Teriyaki-Sauce mit Sesam - 20 g Honig
- 1 EL Maisstärke
- 1 TL Reisessig
Reis, Gemüse und Poulet
- 900 g Wasser
- 1 ¾ TL Salz
- 300 g Basmati-Reis (Kochzeit 15 Min.)
- 250 g Karotten, geschält, längs halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Broccoli, in Röschen, Strunk geschält, in Scheiben (5 mm)
- 550 g Pouletbrüstchen, in Stücken (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2203 kJ / 525 kcal
- Protein
- 42.7 g
- Sacharidy
- 73 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Panang-Curry
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Schnelles Indian Butter Chicken
45 min
Stroganoff
45 min
Thai-Nudelsuppe
35 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Crevettencurry
35 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min
Scharfes Ingwer-Poulet
45 min
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40 min
Pad Thai mit Poulet
20min