Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 250 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 2 Bund frischer Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Trockenteigwaren, Sorte Paccheri
- 180 g Schafs-Ricotta (oder 180 g handelsüblicher Ricotta)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Linguine mit Lachs-Wodka-Rahm
20min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Älpler Magronen
45min
Bucatini all'amatriciana
45min
Älpler Magronen
45min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Spaghettini mit Knoblauch, Olivenöl und Cherry-Tomaten
25 min
Chnoblibrot
15min