Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Olivenöl, nativ
- 250 g geschälte, gehackte Tomaten, aus der Dose
- 2 Bund frischer Basilikum, Blätter gewaschen und getrocknet
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Trockenteigwaren, Sorte Paccheri
- 180 g Schafs-Ricotta (oder 180 g handelsüblicher Ricotta)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1638 kJ / 391 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Älpler Magronen
45 min
Rigatoni mit Peperoni-Sauce
30 min
Tomatenrisotto mit Burrata
30 min
Risotto Cinque P
30 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Älpler Magronen
45 min
Risotto milanese
30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Tomatenrisotto mit Basilikum
30 min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Chügelipastetli
30 min
Peperoni-Risotto
35 min