
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Bratbutter
- 500 g Rindshuft in Streifen (2 cm)
- ¾ TL Salz
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Schalotten halbiert
- 250 g rote Peperoni in Stücken (4 cm)
- 200 g Champignons in Vierteln
- 1 ½ TL Paprika edelsüss
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 100 g Rotwein
- 50 g Wasser
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 200 g Vollrahm
- 1 ½ TL Maisstärke in 1 EL Wasser aufgelöst
- 60 g Essiggurken in Scheiben (3 mm)
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Crème fraîche
- ¼ Bund Petersilie, flachblättrig abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 455.2 kcal / 1905.5 kJ
- Protein
- 30.7 g
- Tuk
- 31.7 g
- Sacharidy
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
2hod.
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1hod. 10min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min
Poulet-Stroganoff
50min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Fleischbällchen mit Kartoffelstock
1hod.
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Züri-Gschnätzlets
50min