Risotto Bolognese

Risotto Bolognese

4.6 485 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 Portionen

Suroviny

  • Parmesan in Stücken (3 cm)
    100 g
  • Rindshackfleisch
    200 g
  • Olivenöl
    2 EL
  • Karotte in Stücken (ca. 100 g)
    1
  • Staudensellerie in Stücken (ca. 50 g)
    1
  • Schalotte in Hälften (ca. 30 g)
    1
  • Risottoreis, alle Sorten (z. B. Arborio oder Carnaroli)
    250 g
  • Wasser
    650 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
    1
    1 EL Gemüsebouillon Paste
  • gehackte Tomaten, aus der Dose
    300 g
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • feinkörniges Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Butter
    15 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 24 g
Kalorie 2241 kJ / 535 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 3.1 g
Sacharidy 53 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...