Zařízení & příslušenství
炒蝦仁
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 完整食譜
Suroviny
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
生白蝦仁 利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食譜
Sodík
367 mg
Protein
47 g
Kalorie
1776 kJ /
424 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基礎高溫料理
19 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
第一口大廚
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan