奶油紅豆沙餡

奶油紅豆沙餡

4.2 47 rating
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 15min.
900 克

Suroviny

  • 紅豆 泡水4小時(詳見要訣)、瀝乾
    300 克
  • 1500 克
  • 200 克
  • 奶油 切塊,置於室溫軟化
    30 克
  • 麥芽糖
    20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 克

Protein 7 g
Kalorie 860 kJ / 205 kcal
Tuk 2 g
Vláknina 6.2 g
Sacharidy 44.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...