Zařízení & příslušenství
奶油紅豆沙餡
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 15min.
900 克
Suroviny
-
紅豆 泡水4小時(詳見要訣)、瀝乾300 克
-
水1500 克
-
糖200 克
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
麥芽糖20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 克
Protein
7 g
Kalorie
860 kJ /
205 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
6.2 g
Sacharidy
44.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
麵粉實驗室(上)
76 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan