Zařízení & příslušenství
蒜味鮮蝦粉絲煲
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
冬粉200 - 250 克
-
水 (溫水,詳見做法1),浸泡用
-
蒜頭70 克
-
油40 克
-
鹽 (volitelně)½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
糖35 克
-
醬油40 克
-
20 克 白酒米酒20 克
-
水700 克
-
生草蝦仁 去腸泥200 - 250 克
-
新鮮甜豌豆200 克
-
蔥 切蔥花或切絲(詳見要訣),裝飾用50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
66 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品層疊出美味
72 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan