Zařízení & příslušenství
炒牛肉條
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
蒜頭1 顆
-
牛肉條 (約1公分X4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾250 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
30 mg
Protein
13.3 g
Kalorie
529.5 kJ /
126.8 kcal
Tuk
7.8 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
0.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
基礎高溫料理
19 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan