Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 150 g de pimiento rojo cortado en trozos
- 150 g de pimiento verde cortado en trozos
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de bonito en escabeche
- 2 huevos duros
Masa
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
nebo 90 g de mantequilla - 1 huevo
-
25
g de levadura prensada fresca
nebo 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (12 g) - 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje
- harina para espolvorear
- 1 huevo batido para pincelar la empanada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24.07 g
- Sacharidy
- 61.73 g
- Tuk
- 38.85 g
Alternativní recepty
Empanada de raxo
2h 30min
Roscón de Reyes
4h
Magdalenas
1h
Albóndigas en salsa española
55min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Masa para empanada con levadura
1h 20min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Masa básica de pizza
1h
Lasaña boloñesa
2h 30min
Empanadillas de bonito y pisto
1h 45min
Empanadillas de Lorca
2h
Empanada de setas al cabrales
4h