Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno
- 300 g de cebolla cortada en cuartos
- 150 g de pimiento rojo cortado en trozos
- 150 g de pimiento verde cortado en trozos
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de bonito en escabeche
- 2 huevos duros
Masa
- 50 g de agua
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de vino blanco
-
90
g de manteca de cerdo
nebo 90 g de mantequilla - 1 huevo
-
25
g de levadura prensada fresca
nebo 3 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (12 g) - 450 g de harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal (10 g)
Montaje
- harina para espolvorear
- 1 huevo batido para pincelar la empanada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2904 kJ / 694 kcal
- Protein
- 24.07 g
- Sacharidy
- 61.73 g
- Tuk
- 38.85 g
Alternativní recepty
Bizcocho de naranja
1h
Roscón de Reyes
4 godz.
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9ωρ. 15 λεπτ.
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Masa para empanadillas
1 Std. 40 Min
Masa básica de pizza
1h
Lasaña boloñesa
2h 30min
Agujas de ternera
1 Std. 40 Min
Frixuelos rellenos de merluza y gambas
2 Std.
Empanada gallega de manzana
3 Std. 45 Min
Empanada de raxo
2h 30min
Empanadillas de bonito y pisto
1 Std. 45 Min