Arroz de atum com espinafres e feijão
TM6 TM5 TM31

Arroz de atum com espinafres e feijão

4.2 (165 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g espinafres descongelados e espremidos
  • 250 g feijão-encarnado cozido e escorrido
  • 30 g azeite
  • 200 g cebola
  • 100 g tomate em pedaços
  • 900 g água
  • 1 c. chá de sal
  • 250 g arroz agulha
  • 250 g atum em lata escorrido

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
1445.4 kJ / 345.5 kcal
Protein
19.7 g
Sacharidy
45.5 g
Tuk
9.3 g
Nasycený tuk
1.5 g
Vláknina
4.6 g
Sodík
747.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty