Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g espinafres descongelados e espremidos
- 250 g feijão-encarnado cozido e escorrido
- 30 g azeite
- 200 g cebola
- 100 g tomate em pedaços
- 900 g água
- 1 c. chá de sal
- 250 g arroz agulha
- 250 g atum em lata escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1445.4 kJ / 345.5 kcal
- Protein
- 19.7 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 9.3 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 747.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de frango com ervilhas
45min
Esparguete de açafrão com peixe
50 Min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 Min
Arroz de peixe
55 Min
Arroz com cenoura e ervilhas
30 Min
Arroz de tomate
30 Min
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 Min
Arroz de favas e enchidos
40min
Arroz de feijão com morcela
35 Min
Arroz de grão com farinheira
50 Min
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25 Min