Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g salsa
- 50 g queijo parmesão
- 250 g espinafres descongelados escorridos
- 300 g salmão fresco cortado em cubos
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 800 g água
- 600 g batata (de casca vermelha, p/ fritar) cortada em cubos
- 2 ovos
- 100 g cebola
- 100 g cenoura
- 30 g azeite
- 200 g natas
- ½ limão, só o sumo
- 1 c. chá de mostarda
- Nutriční hodnoty
- na 6 doses
- Kalorie
- 2826 kcal
- Protein
- 114 g
- Sacharidy
- 192 g
- Tuk
- 204 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango no forno
35 min
Fofo de peixe
1 godz. 10 min
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1h 5min
Massa com atum e brócolos no forno
30 min
Rolo de carne de frango à italiana
2h
Empadão de peixe
1h
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 min
Empadão de peru
1sa 55 dk
Massa com frango no forno
1h
Massa com salmão e espinafres
40 min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50 min