Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g salsa
- 50 g queijo parmesão
- 250 g espinafres descongelados escorridos
- 300 g salmão fresco cortado em cubos
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 800 g água
- 600 g batata (de casca vermelha, p/ fritar) cortada em cubos
- 2 ovos
- 100 g cebola
- 100 g cenoura
- 30 g azeite
- 200 g natas
- ½ limão, só o sumo
- 1 c. chá de mostarda
- Nutriční hodnoty
- na 6 doses
- Kalorie
- 2826 kcal
- Protein
- 114 g
- Sacharidy
- 192 g
- Tuk
- 204 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli com frango no forno
35min
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1h 10min
Canelones de salmão
1u.
Empadão de peixe
1u.
Fofo de peixe
1h 10min
Empadão de peru
1 Std. 55 Min
Empadão de atum
1h 10min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50min
Empadão de frango com caril
1h 15min
Peixe no forno com camarão, legumes e arroz basmati
1u.
Empadão de brócolos com peixe
1h 35min