Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 300 g cebola roxa cortada em lâminas
- 30 g azeite
- 330 g bifes de frango cortados em tiras (4 bifes aprox.)
- 10 g cebolinho picado
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de molho inglês
- 100 g natas
- 1 c. chá de amido de milho
Puré
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 500 g batata-doce cortada em pedaços pequenos
- 350 g leite
- 1 c. chá de sal
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 13 g
Alternativní recepty
Empadão de atum
1h 10 min
Arroz de peru
4h 50 min
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35 min
Empadão de carne
1h 20 min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 min
Guisado de perú coberto
1h 5 min
Lombinho de porco com couves-de-bruxelas e batatinhas novas
1h 20 min
Lasanha de frango e espinafres
1 Std. 40 Min
Tomatada de bacalhau
55 min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1h
Empadão de arroz e carne
1h 15 min
Bacalhau à comadre
1h 10 min