
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
5
g Öl
nebo 5 g Olivenöl - 200 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte in Scheiben (5 x 0,5 cm), trocken getupft
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 540 kcal / 2257 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 56 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 32 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Zwiebeln und Chili anbraten
20min
Chorizo anbraten
10min
Lammwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Schweinefleischstreifen anbraten
15min
Schweinefleischwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen anbraten
15min