Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
5
g Öl
nebo 5 g Olivenöl - 200 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, in Scheiben (5 x 0,5 cm), trocken getupft
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2257 kJ / 540 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 32 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Putenfleischstreifen anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen anbraten
15min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10 Min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Rindfleischstreifen anbraten
15min
Suppengemüse anbraten
25 min
Lammwürfel anbraten
15min
Putenfleischwürfel anbraten
15min
Schweinefleischwürfel anbraten
15min
Schweinefleischstreifen anbraten
15min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 min