Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
5
g Öl
nebo 5 g Olivenöl - 200 g Schweinebauch, ohne Knochen, mit Schwarte, in Scheiben (5 x 0,5 cm), trocken getupft
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2257 kJ / 540 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 56 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 32 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Putenfleischstreifen anbraten
15min
Hähnchenfleischwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Schweinefleischwürfel anbraten
15min
Rindfleischwürfel anbraten (well done)
10min
Chorizo anbraten
10min
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Schweinefleischstreifen anbraten
15min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 Min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min