Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 300 g Suppengemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Porree), in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Tomatenmark
- 4 Stängel frische Kräuter, gemischt (z. B. Salbei, Rosmarin), abgezupft (siehe Tipp)
- 100 g grobes Salz
- 30 g Rotwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 90 g
- Vláknina
- 13.6 g
Alternativní recepty
Slow Cooking Szegediner Gulasch
3 godz. 40 min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1u. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1u. 30min
Boeuf Bourguignon
3h 30 min.
Mini-Rouladen
3h 30 min.
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3u. 50min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Pulled Pork Burger
6h 20min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1h 25min