Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 300 g Suppengemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Porree), in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 50 g Tomatenmark
- 4 Stängel frische Kräuter, gemischt (z. B. Salbei, Rosmarin), abgezupft (siehe Tipp)
- 100 g grobes Salz
- 30 g Rotwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Rinderhackfleisch, grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 90 g
- Vláknina
- 13.6 g
Alternativní recepty
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Senf, mittelscharf
25 min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 godz. 15 min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30 min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 Std. 25 Min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 20 Min
Naturjoghurt
12h
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 Std. 25 Min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3u. 50min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 Std. 30 Min
Pulled Pork Burger
6 Std. 20 Min
Saftgulasch vom Rind
2 Std. 45 Min