
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 300 g Suppengemüse (z. B. Sellerie, Möhren, Porree), in Stücken (siehe Tipp)
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln geachtelt
- 50 g Tomatenmark
- 4 Stängel frische Kräuter, gemischt (z. B. Salbei, Rosmarin), abgezupft (siehe Tipp)
- 100 g grobes Salz
- 30 g Rotwein, trocken
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 300 g Rinderhackfleisch grob zerzupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1200 kcal / 5027 kJ
- Protein
- 65 g
- Tuk
- 90 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 13.6 g
Alternativní recepty
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1hod. 20min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3hod. 50min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4hod. 15min
Pulled Pork Burger
6hod. 20min
Boeuf Bourguignon
3hod. 30min
Kochsalami
20hod. 30min
Bayerischer Leberkäse
14hod. 30min
Sauerbraten mit Spätzle
53hod.
Apfelrotkohl aus dem Glas
1hod. 20min
Smoked Gulasch mit Bacon
4hod.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min