
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
nebo 300 - 400 g Rindfleisch, ohne Knochen (z. B. Abschnitte), siehe Tipp - 30 g Öl
- 120 g Zwiebeln mit Schale, halbiert
- 100 g Möhren in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen mit Schale
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 96 kcal / 402 kJ
- Protein
- 8 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Schweinebauch anbraten
15min
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2hod.
Suppengemüse anbraten
25min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4hod.
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4hod. 15min
Bratenpaste
3hod.
Geflügelfond
1hod.
Hühner-Kraft-Suppe
2hod. 10min
Pellkartoffeln (im Varoma)
40min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3hod. 45min
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1hod. 30min