Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
2
Rinderbeinscheiben (ca. 700 g), siehe Tipp
nebo 300 - 400 g Rindfleisch, ohne Knochen (z. B. Abschnitte), siehe Tipp - 30 g Öl
- 120 g Zwiebeln, mit Schale, halbiert
- 100 g Möhren, in Scheiben (1 cm)
- 50 g Knollensellerie, in Stücken (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen, mit Schale
- 1 - 1 ½ TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1200 - 1400 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Glas
- Kalorie
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1u. 30min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1u. 30min
Hühner-Kraft-Suppe
2 Std. 10 Min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2u.
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4h 15min
Rib Eye mit Béarnaise
1h 50min
Gewürzpaste für Gemüsebrühe
30min
Schweinebauch anbraten
15min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4u.
Nackensteaks mit Estragon-Senfbutter
2u.
Bratenpaste
3h
Geflügelfond
1h