
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 75 g de beurre coupé en morceaux
-
¾
cube de levure boulangère fraîche (env. 30 g), émietté
nebo 1 ½ sachet de levure boulangère sèche (10 g) - 500 g de farine
- 3 c. à soupe de sucre
- 1 c. à café de sel
- 100 g de raisins de Smyrne trempés 1 heure dans de l’eau chaude puis égouttés
- 1 œuf battu pour badigeonner
- 1 - 2 c. à soupe d’amandes effilées
- 1 c. à soupe de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 345 kcal / 1444 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 54 g
Alternativní recepty
Gâteau des rois
1hod. 55min
Gâteau à l'Ovo
55min
Petits pains au lait
2hod. 5min
Petits pains du 1er août
1hod. 10min
Cake aux branches
1hod. 10min
Bonhomme en pâte
2hod. 10min
Gâteau du Vully
2hod. 30min
Cake tyrolien automnal
1hod. 20min
Cake imbibé au citron
1hod. 30min
Pain tessinois
1hod. 50min
Cuchaule
2hod. 30min
Tresse bernoise
1hod. 45min