Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de lait
- 75 g de beurre, coupé en morceaux
-
¾
cube de levure boulangère fraîche (env. 30 g), émietté
nebo 1 ½ sachet de levure boulangère sèche (10 g) - 500 g de farine
- 3 c. à soupe de sucre
- 1 c. à café de sel
- 100 g de raisins de Smyrne, trempés 1 heure dans de l’eau chaude puis égouttés
- 1 œuf, battu pour badigeonner
- 1 - 2 c. à soupe d’amandes effilées
- 1 c. à soupe de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Milanais
3h
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Petits pains du 1er août
1h 10min
Pain tessinois
1h 50min
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Pain paysan
3h
Cake aux branches
1h 10min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1h 45min