Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de viande de porc, désossée (cou ou épaule), coupée en morceaux (6 cm)
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 1 c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de sel, et un peu pour la finition
- ½ c. à café de poivre moulu
- 150 g d'oignons, coupés en quartiers
- 300 g de sauce barbecue (voir "Conseil(s)")
- 15 g de sauce Worcestershire
-
250
g de jus de pomme
nebo 250 g de jus d'ananas -
250
g de fond de bœuf
nebo 250 g de bouillon de bœuf - 25 g de vinaigre de cidre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2220 kJ / 531 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Porc au caramel
45 min
Porc effiloché taïwainais
1h 40min
Porc aux légumes à la Chinoise
1 godz. 20 min
Boulettes de porc laquées, nouilles et cacahuètes
45 min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Bœuf Stroganoff
1h
Irish stew
3h 30min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6 Std. 30 Min
Gyros rapides avec tzatziki
15 Min
Poulet teriyaki 🌶️
2u. 5min
Burger au porc effiloché
6h 20min
Saucisse au ketchup et curry (Currywurst)
20 min