Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail
- 500 g de côte de veau, désossée, détaillée en cubes (3 cm) et préalablement essuyés avec du papier absorbant
- 100 g de vin blanc
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g de farine de blé
- 70 - 80 g de jambon cru, détaillé en dés
- 1 c. à soupe de paprika
- 400 g de bouillon de viande
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 - 700 g de mélange de légumes surgelés
- 4 œufs durs, coupés en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1026.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aiguillettes de dinde à la crème, champignons et spaetzle
45 min
Chorba tunisienne
45 min
Chapelure
10min
Spaghetti aux moules, chorizo et safran
1h 20 min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1u. 50min
Bœuf bourguignon
1 Std. 40 Min
Bar à la portugaise
2h
Blanquette de veau cuisson lente
2 Std. 10 Min
Salade de haricots gigantes et coques
1h 5 min
Soupe de légumes, orge et viande des Grisons
1h 15 min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1h 45 min
Ragoût de bœuf et gnocchi
1h 30min