Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail
- 500 g de côte de veau, désossée, détaillée en cubes (3 cm) et préalablement essuyés avec du papier absorbant
- 100 g de vin blanc
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 10 g de farine de blé
- 70 - 80 g de jambon cru, détaillé en dés
- 1 c. à soupe de paprika
- 400 g de bouillon de viande
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 - 700 g de mélange de légumes surgelés
- 4 œufs durs, coupés en quartiers
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2557 kJ / 611 kcal
- Protein
- 41.8 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 28.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1026.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de bœuf aux patates douces
4h 10min
Lapin à la bière aux légumes nouveaux
1 Std. 45 Min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1h 50min
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4h 50min
Bœuf mijoté aux champignons
5 Std. 20 Min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 godz. 15 min
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3 Std.
Poulet aux pêches et herbes de Provence, riz vapeur
1h
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Souris d'agneau
1h 15min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45min