Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte à tortilla
- 120 g d'eau
- 100 g de farine de blé
- 150 g de farine de blé complet
- 25 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture au poulet
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de poivrons rouges, coupés en lanières (6 x 1 cm)
- 200 g d'oignons nouveaux, coupés en rondelles (1 cm)
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de paprika
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 300 g de restes de poulet cuit, coupés en morceaux d'1 cm
- 8 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- le jus d'un citron vert
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1482.5 kJ / 354.3 kcal
- Protein
- 47.8 g
- Sacharidy
- 38.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 531.8 mg
Alternativní recepty
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1 Std. 10 Min
Riz aux haricots
12h
Soupe de nouilles épicée au bœuf braisé
3 Std. 20 Min
Gelée de beauté
1 Std.
Crème glacée aux noix, crumble aux agrumes et à la lavande
17h 15 min
Cannelloni sauce bolognaise
1 Std. 15 Min
Dinner rolls anglais
3 Std. 35 Min
Minipains façon bretzel
2h
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Pâte à tortilla
50min