Zařízení & příslušenství
Hvit saus (Béchamel)
Příprava 10min.
Celkový 15min.
580 gram
Suroviny
-
smør40 g
-
hvetemel40 g
-
melk500 g
-
salt½ ts
-
pepper, malt2 klyper
-
muskatnøtt, malt (volitelně)2 klyper
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 580 gram
Protein
21 g
Kalorie
3203 kJ /
766 kcal
Tuk
52 g
Vláknina
1.2 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Persillepesto med stekt rød pepper
Žádné hodnocení
Bønnedip med soltørket tomat
Žádné hodnocení
Kremet saus med sopp og hvitvin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Fiskerogndip (Taramasalata)
Žádné hodnocení
Kewpie-majones
Žádné hodnocení
Obatzter (ostepålegg)
Žádné hodnocení
Ovnsbakt paté
3hod.
Svart tahini- og rødbethummus
Žádné hodnocení
BBQ-saus
Žádné hodnocení
Enkel urtesaus
Žádné hodnocení
Glutenfri brødsaus
Žádné hodnocení