Zařízení & příslušenství
Béarnaisesaus
Příprava 10min.
Celkový 15min.
380 gram
Suroviny
-
sjalottløk delt i to50 g
-
estragon, fersk kun blader1 kvist
-
tørr hvitvin50 g
-
hvitvinseddik (helst estragoneddik)1 ss
-
smør, usaltet delt i biter200 g
-
eggeplomme4
-
salt1 ts
-
malt svart pepper1 klype
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 380 gram
Protein
15 g
Kalorie
7666 kJ /
1833 kcal
Tuk
192 g
Vláknina
0.9 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Persillepesto med stekt rød pepper
Žádné hodnocení
Bønnedip med soltørket tomat
Žádné hodnocení
Kremet saus med sopp og hvitvin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Fiskerogndip (Taramasalata)
Žádné hodnocení
Kewpie-majones
Žádné hodnocení
Obatzter (ostepålegg)
Žádné hodnocení
Ovnsbakt paté
3hod.
Svart tahini- og rødbethummus
Žádné hodnocení
BBQ-saus
Žádné hodnocení
Enkel urtesaus
Žádné hodnocení
Glutenfri brødsaus
Žádné hodnocení