Zařízení & příslušenství
Sennep og dillsaus
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
1 krukke
Suroviny
-
rapsolje200 g
-
dill, fersk kun blader10 - 15 g
-
sukker etter smak20 - 30 g
-
hvitvinseddik20 g
-
sitronsaft20 g
-
dijon sennep eller annen medium sterk sennep25 g
-
søt sennep30 g
-
eggeplomme1
-
salt½ ts
-
malt svart pepper¼ ts
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 krukke
Protein
10 g
Kalorie
8541 kJ /
2041 kcal
Tuk
211 g
Vláknina
2.6 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Persillepesto med stekt rød pepper
Žádné hodnocení
Bønnedip med soltørket tomat
Žádné hodnocení
Kremet saus med sopp og hvitvin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Fiskerogndip (Taramasalata)
Žádné hodnocení
Kewpie-majones
Žádné hodnocení
Obatzter (ostepålegg)
Žádné hodnocení
Ovnsbakt paté
3hod.
Svart tahini- og rødbethummus
Žádné hodnocení
BBQ-saus
Žádné hodnocení
Enkel urtesaus
Žádné hodnocení
Glutenfri brødsaus
Žádné hodnocení