Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 dientes de ajo
- 650 g de vino blanco
- 1 cucharada de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 1000 g de lomo de cerdo, en un solo trozo
- 500 g de cebolla, en trozos
- 50 g de aceite
- 500 g de mezcla de verduras, congeladas
- 3 cucharadas de mostaza
- 50 g de miel
- 1 cucharada de salsa de soya
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3326 kJ / 495 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filete de res con salsa de vino tinto
1j 30 menit
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1h 10 min
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 menit
Carne Guisada del Sur de Texas
1j 20 menit
Filete de res con salsa de jamaica
50 menit
Pollo a los cítricos en Varoma
1j 30 menit
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1j
Res con chile estilo tailandés
30 min
Solomillo de cerdo con tocino
1j
Pastel de carne
50 menit
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1j