Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 450 g de cebolla morada, en mitades
- 80 g de tocino ahumado en cubos
-
1
cucharadita colmada de concentrado de caldo de pollo
nebo 1 cubo de caldo de pollo, desmoronado - 1 cda de hierbas de Provenza secas
- 200 g de vino tinto
- 100 g de agua
- 500 g de papas harinosas, con cáscara, en cubos (3 cm )
- 4 - 5 muslos de pollo sin piel (aprox. 550 g)
- 250 g de hongos frescos, en cuartos
- hojas de perejil fresco, picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3468.8 kJ / 829.1 kcal
- Protein
- 44.2 g
- Sacharidy
- 37.1 g
- Tuk
- 51.9 g
- Nasycený tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 335.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cacerola de pollo
30min
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1h
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Pollo a la cazadora
40min
Res con almendras
40min
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9u. 30min
Tortellini de carne en caldo
1h 15min
Filete de res con salsa de higos y chile pasilla
1 Std. 10 Min
Estofado de pollo en jitomate y albahaca
35min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35min
Estofado de pescado
1 Std. 10 Min
Carne Guisada del Sur de Texas
1 godz. 20 min