Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 10 g di burro
- 2 scatole di mais dolce, lavato, sgocciolato (peso netto sgocciolato: 570 g)
- 700 g di acqua
- 200 g di panna intera
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale, (dose per 1 l)
- 8 wienerli (circa. 400 g)
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata finemente
- 4 panini (Bürli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3436 kJ / 824 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 44 g
Alternativní recepty
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Quiche di cipolle
1h 15min
French Dressing
15min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10 min
Knöpfli
50 min
Minestra di carote e menta
35min
Flammkuchen con patate
1 Std. 30 Min
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40min
Crostata di cipolle e formaggio
1h 15min
Knöpfli
50 min
Riso casimiro
45min
Maccheroni dell'alpigiano
45min