Kompatibilní verze
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Asparagi con patate
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
- 5 g di burro, non salato (volitelně)
-
650
g di patate novelle, piccole (v. Consigli)
nebo 650 g di patate, a pasta gialla densa, a pezzi (2 cm) - 1000 - 1500 g di asparagi bianchi, pelati dalle punte in giù e senza le estremità legnose
Salsa olandese allo yogurt
- 150 g di burro, non salato, a pezzi
- 180 - 200 g di yogurt greco (circa 10% di grasso)
- 2 uova
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di senape
- 2 cucchiaini di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2288 kJ / 546 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 672 mg
Alternativní recepty
Purea di patate
45 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Biscotti milanesini
3j
Torta di carote argoviese
2 Std.
Pizza Margherita
2j 10 menit
Crema Thermomix®
45 Min
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Žádné hodnocení
Risotto con spinaci ed asparagi
40 Min
Maccheroni dell'alpigiano
30 Min
Insalata di carote e cavolo cappuccio con feta
15 Min
Panini del 1° Agosto
1ωρ. 10 λεπτ.
Fonduta moitié-moitié
20 Min