Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g farina per pane + q.b. per spianare
- 30 g olio vegetale + q.b. per ungere
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 450 g di farina per pane
- 200 g di yogurt naturale
- 100 g di acqua
- 30 g di olio
- 1 cucchiaino di lievito di birra disidratato
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 mazzetto di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- olio vegetale per ungere
- farina per pane per spianare
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1278 kJ / 305 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta ticinese
45 min
Curry thailandese veloce con pollo
40min
Muffin con carote e noci
45 min
Farina di cereali o legumi
Keine Bewertungen
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Focaccia alle olive
2h 20min
Biberli dell'Appenzello
Keine Bewertungen
Gazpacho
1 godz. 15 min
Knöpfli
50min
Curry di verdure
1 godz.
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 godz. 20 min