Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 6 figues sèches, en petits dés
- 50 g de gruyère râpé
- 100 g de roquefort, en dés d'1 cm
- 2 tranches de jambon cru, en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Muffins pomme-camembert
55min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Miniscones au chorizo et au brebis basque
30 Min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1 Std. 10 Min
Muffins au crottin de Chavignol
1h
Madeleines jambon-comté
1 godz. 35 min
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1h
Cake caprese aux tomates confites
1 Std. 30 Min
Minicakes au fromage et aux lardons
40 Min
Cake pomme-lardons
1 Std. 10 Min
Minicakes chorizo-feta
35 Min
Cannelés au jambon
13 godz.