Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 6 figues sèches, en petits dés
- 50 g de gruyère râpé
- 100 g de roquefort, en dés d'1 cm
- 2 tranches de jambon cru, en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Cookies aux olives et au chèvre
30min
Champignons farcis aux pruneaux
30min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Madeleines au bleu d'Auvergne
30min
Cake aux chèvre, raisins et noisettes
45min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Cake aux tomates séchées et chèvre
45min
Cake caprese aux tomates confites
1h 30min
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1h 20 min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1h 10min
Cake pomme-lardons
1h 10min
Petits cakes courgette-chorizo
1 godz. 5 min