Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 œufs
- 170 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 c. à café de levure chimique
- 80 g d'huile d'olive, et un peu pour le moule
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de lait
- 6 figues sèches, en petits dés
- 50 g de gruyère râpé
- 100 g de roquefort, en dés d'1 cm
- 2 tranches de jambon cru, en lanières
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Cake aux olives, jambon et pruneaux
1h 20min
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
Cake au camembert et à la poire
1 godz. 5 min
Cake tomate, feta et graines de nigelle
1ωρ. 10 λεπτ.
Petits cakes salés au chorizo et aux herbes
1h 15min
Cake chorizo-courgette
45 Min
Cake caprese aux tomates confites
1h 30min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40 Min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1 Std.
Cake pomme-lardons
1ωρ. 10 λεπτ.
Cake aux lardons, pruneaux et amandes
1 Std.
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 Min