Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 échalote, coupée en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 900 g de chair de potiron, coupée en cubes de 2 cm
- 200 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 20 g de fromage à pâte pressée non cuite, type morbier
- 2 c. à soupe de graines de courge
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 624 kJ / 151 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de lentilles vertes à la feta
35 min
Soupe de courgettes, ricotta et olives
30 min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 Min
Soupe de légumes d'hiver au lait d'amande
40 Min
Soupe de potiron et pomme au comté
40 Min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Velouté de courgette et roquette
35 min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30 min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45 min
Soupe gratinée de butternut et oignon
35 min
Velouté de butternut, bacon et comté
35 min